Musikredaktionen

K103 rapporterar från sommarens festivaler!

Alla musiknördar på K103 härjar självklart runt på campingar och festivalområden i sommar. Trampar lera, spelar blandskivor och skriker med till våra favoritband. I år kommer vi att rapportera från de flesta festivaler vi besöker. Kika in när festivaldagarna är till ända så kan du läsa våra göttiga sammanfattningar!

K103s musikprofil premierar det lokala framför det nationella, det svenska framför det internationella och det oetablerade framför listettorna. Grundregeln är alltid att det ska vara musik som är intressant för våra lyssnare. Vår rotation är en blandning av pop, hip-hop, elektronika, soul, rock, reggae och ska. Varje vecka plockar musikredaktionen guldäggen från allt nysläppt och lägger till vår spellista. Alla de stora studentradiostationernas spellistor läggs därefter samman till Studentradiolistan - vår egen Topp 20-lista.

Redaktion

Belén Sabroso-Ballesteros, Eva Gustavfsson, Oskar Sundström och Pontus Malmsköld.

Följ oss via RSS

Kontakt

musik@k103.se