Musikredaktionen

Intervjuer: Jireel & Shura

Skarmavbild_2019-08-22_kl._17.20.01.png

Musikredaktionen var givetvis på plats under årets Way Out West och träffade då Jireel och Shura!

Jireel har minst sagt gått från klarhet till klarhet med sin rnb-trap full av känsla och vardagsbetraktelser. Hör honom berätta om senaste ep:n "Nitton", vad som är på gång framöver och vad ordet "känsla" egentligen betyder.

Lyssna här: https://www.mixcloud.com/K103/jireel-way-out-west-k103-190809/

Med bara några dagar kvar till sitt andra albumsläpp gästade Shura Way Out West och vi ville såklart höra om nya plattan "forevher"!

Lyssna här: https://www.mixcloud.com/K103/shura-way-out-west-k103-190810/

K103s musikprofil premierar det lokala framför det nationella, det svenska framför det internationella och det oetablerade framför listettorna. Grundregeln är alltid att det ska vara musik som är intressant för våra lyssnare. Vår rotation är en blandning av pop, hip-hop, elektronika, soul, rock, reggae och ska. Varje vecka plockar musikredaktionen guldäggen från allt nysläppt och lägger till vår spellista. Alla de stora studentradiostationernas spellistor läggs därefter samman till Studentradiolistan - vår egen Topp 20-lista.

Redaktion

Connie Nguyen, Eva Gustavfsson, Stina Hjerpe, Victor Johansson och Anton Hedberg.

Följ oss via RSS

Kontakt

musik@k103.se