Två humorpremiärer i Påsk: Partiprogrammet och Stalin & Morfin

stalin_part.jpg

Partiprogrammet: lotsar dig genom supervalåret 2014 på ett skojigt sätt. Efter studier av de olika partiernas partiprogram delar vi här med oss av vad som utmärker de olika partierna och ger en kort tillbakablick på partiernas historia. Vi ger också en tjuvtitt på partiledarnas CV:n. Allt för att stötta dig inför valen 2014! - Lördagar 12.30

Stalin & Morfin: humorprogrammet som bjuder på svart och tragisk komik, absurda inslag och skruvade karaktärer. - Lördagar 14.00.

Koll inleder med Kakan Hermansson, lesbisk frukost och klädbytardag

Profilbild.PNG

I kväll skjuter vi ut det allra första avsnittet av KOLL i etern, ett program där vi kikar och smakar på Göteborg för att hitta de ljuva droppar nektar som vi hoppas ska kunna få er att vilja pröva på och förgylla era liv. Ikväll kommer vi prata om våra upplevelser av Klädbytardagen (vad är det Douglas egentligen har på sig?) och en lesbisk frukost där Emma får sig en pratstund med Kakan Hermansson.

Svett i K103 - Sport på radio

profil_103svett.png

Du har väl inte missat att K103 fått ett nytt sportprogram? Gillar du också sport? Då är Svett rätt program för dig. I Svett snackar Elin Kardell, Jonas Pettersson och Joakim Wennersten sport med huvudfokus på fotboll. Men de fördjupar sig även i andra sporter, stora som små. Söndagar 14:00 - 15:00

Hör de senaste programmen här http://www.mixcloud.com/K103/playlists/svett/

Premiär för House Nation - Lördag 19.00

house_nation_oversta_bilden.jpg

House Nation analyserar, reflekterar och reagerar över House-musik och dess i många fall komiskt slumpartade historia samt framsteg. Första avsnittet så behandlar de subgenren Acid House. Det diskuteras allt från historia, till hur scenen andas i Göteborg. De ringde legenden Marshall Jefferson, känd som "The Godfather of House-music". House Nation hör du varje lördag 19.00-20.00. ACIIIID!!! =)

50 shows with Next Level Vibes - special anniversary tonight 20.00-23.00

images.jpg

This week Next Level Vibes hitting the big milestone of 50 shows! Join DeadNote aka Nick Eklöf for a three hour special filled with many guests. Dubstep Bastards (TRPR/Tafuri), Frequency (Naxon/Asea), Full Clip (Aggro).

As always, with Frequency coming up on the 29th they have a ticket competition during the show.

Premiär för Domination

FinalRadio.jpg

DOMINATION med Rickard Alriksson gör sin debut i K103 ikväll! Det blir metal, punk och rock´n´roll i en perfekt union som garanterat gör dig redo för helgens bravader! Beware! Be there!

K103 på GIFF

GIFF_rgb_pos_plain.jpg

Vi flyttar oss från vår studio för att under 25-26 & 29/1 sända live från Pustervik tillsammans med Nordic Vibrations under GIFF - Gothenburg International Film Festival

K103 på Klubb Instant ikväll

DJ_Emil.jpg

Idag kommer vår redaktionsmedlem Emilia att representera Indieklubben och K103 i dj-båset på Klubb Instant på Pustervik!

Då blir det dj-maraton för hela slanten and there will be dancing (to them sweet indie electronic tunes)!!

Eventet hittar ni här:
https://www.facebook.com/events/196571523869549/?ref_dashboard_filter=up...

Vi ses på Pustervik imorgon!

God Jul & Gott Nytt År

jul.jpg

Glöm inte bort att du kan lyssna på K103 även under julen. Du hör oss som vanligt varje dag. I januari börjar den nya terminen. Då är vi åter med nya program i vår tablå. God Jul & Gott Nytt År.

K103 ♥ Musikhjälpen.

bossor_front.jpg

KÄRA VÄNNER!
Fredagen var alldeles fantastisk och underbar och tillsammans lyckades vi samla in 13400 kr + 4 smockfulla bössor (Uppskattningsvis runt 2-3000 kr)

SÅ HIMLA BRA, NI ÄR BÄST! TUSEN TACK!

Stort tack till Simian Ghost, Trubbel, H.M. Hammarin, Rinna ut åt fanders-kören, Filler och alla våra goda DJ's som gjorde denna kväll till en succé!
PUSS!

Om K103

K103 är radiostationen för Göteborgs studenter. Här hör du en blandning av musiken vi älskar, ämnena som berör och allt som händer i Göteborg. Vi sänder 43 timmar i veckan på 103,1 MHz och samtidigt på webben.

Läs mer »

Tyck till

Jag lyssnar oftast på:

Rock
25% (88 röster)
Hip-hop
22% (77 röster)
Soul
7% (25 röster)
Pop
20% (70 röster)
Reggae
9% (33 röster)
Electro
17% (60 röster)
Totalt antal röster: 353