Vinn biljetter till Siestafestivalen!

siesta.jpg

Vill du vinna biljetter till årets Siesta! Då ska du maila ditt namn & adress senaste 7 juli till info@k103.se. Då är du med i vår utlottning av 10 stycken festivalbiljetter. Varje vinnare får två biljetter till festivalen.

Siestafestivalen är tillbaka som tvådagarsfestival med camping 11-12 juli. På årets upplaga spelar bland annat: Timbuktu, Laleh, Den Svenska Björnstammen, Icona Pop & Linda Pira. Festivalen är belägen på T4-området i Hässleholm. Siesta arrangeras ideellt av kulturföreningen Markan i Hässleholm. Siesta! är en klassisk musikfestival med camping som tog sina första steg redan 2001. Mer info finns på: http://siestafestivalen.se/

K103 sänder live från Cortègen

dag-2-SN-5-Medium.jpg

Är du upptagen med att fira Kungen idag? Har du ingen möjlighet att komma och titta på Cortégen? Misströsta ej! K103 sänder direkt från Götaplatsen som Poseidons högra ankare. Vi har koll på ekipagen, folket och stämningen! Från klockan 18:00 tills att evenemanget är över kan du höra oss här på webben, på 103,1 MHz eller på din mobil via Tunein.com.
Vi hörs i etern!

http://www.k103.se/
http://tunein.com/radio/K103-1031-s2782/

Följ med till Cortègebygget 14-18 idag.

cortegens.jpg

Mellan 14-18 idag hör du K103 rapportera direkt från byggandet av årets ekipage på Chalmers. Vad kommer det bli som rullar ut från arbetsplatsen på Valborg? Och vad händer under veckan? Byggs det bara? Vilken är årets byggarlåt? Allt får du veta i dagens program.

Två humorpremiärer i Påsk: Partiprogrammet och Stalin & Morfin

stalin_part.jpg

Partiprogrammet: lotsar dig genom supervalåret 2014 på ett skojigt sätt. Efter studier av de olika partiernas partiprogram delar vi här med oss av vad som utmärker de olika partierna och ger en kort tillbakablick på partiernas historia. Vi ger också en tjuvtitt på partiledarnas CV:n. Allt för att stötta dig inför valen 2014! - Lördagar 12.30

Stalin & Morfin: humorprogrammet som bjuder på svart och tragisk komik, absurda inslag och skruvade karaktärer. - Lördagar 14.00.

Koll inleder med Kakan Hermansson, lesbisk frukost och klädbytardag

Profilbild.PNG

I kväll skjuter vi ut det allra första avsnittet av KOLL i etern, ett program där vi kikar och smakar på Göteborg för att hitta de ljuva droppar nektar som vi hoppas ska kunna få er att vilja pröva på och förgylla era liv. Ikväll kommer vi prata om våra upplevelser av Klädbytardagen (vad är det Douglas egentligen har på sig?) och en lesbisk frukost där Emma får sig en pratstund med Kakan Hermansson.

Svett i K103 - Sport på radio

profil_103svett.png

Du har väl inte missat att K103 fått ett nytt sportprogram? Gillar du också sport? Då är Svett rätt program för dig. I Svett snackar Elin Kardell, Jonas Pettersson och Joakim Wennersten sport med huvudfokus på fotboll. Men de fördjupar sig även i andra sporter, stora som små. Söndagar 14:00 - 15:00

Hör de senaste programmen här http://www.mixcloud.com/K103/playlists/svett/

Premiär för House Nation - Lördag 19.00

house_nation_oversta_bilden.jpg

House Nation analyserar, reflekterar och reagerar över House-musik och dess i många fall komiskt slumpartade historia samt framsteg. Första avsnittet så behandlar de subgenren Acid House. Det diskuteras allt från historia, till hur scenen andas i Göteborg. De ringde legenden Marshall Jefferson, känd som "The Godfather of House-music". House Nation hör du varje lördag 19.00-20.00. ACIIIID!!! =)

50 shows with Next Level Vibes - special anniversary tonight 20.00-23.00

images.jpg

This week Next Level Vibes hitting the big milestone of 50 shows! Join DeadNote aka Nick Eklöf for a three hour special filled with many guests. Dubstep Bastards (TRPR/Tafuri), Frequency (Naxon/Asea), Full Clip (Aggro).

As always, with Frequency coming up on the 29th they have a ticket competition during the show.

Premiär för Domination

FinalRadio.jpg

DOMINATION med Rickard Alriksson gör sin debut i K103 ikväll! Det blir metal, punk och rock´n´roll i en perfekt union som garanterat gör dig redo för helgens bravader! Beware! Be there!

K103 på GIFF

GIFF_rgb_pos_plain.jpg

Vi flyttar oss från vår studio för att under 25-26 & 29/1 sända live från Pustervik tillsammans med Nordic Vibrations under GIFF - Gothenburg International Film Festival

Om K103

K103 är radiostationen för Göteborgs studenter. Här hör du en blandning av musiken vi älskar, ämnena som berör och allt som händer i Göteborg. Vi sänder 43 timmar i veckan på 103,1 MHz och samtidigt på webben.

Läs mer »

Tyck till

Jag lyssnar oftast på: