K103 firar 30 år i etern med fet fest på Jazzhuset 25 nov

festtrio.jpg

Mot alla odds - nu har K103 Göteborgs Studentradio hörts i 30 år. Vi har bott på Chalmers och i Studenternas Hus. Vi har byggt vår egen teknik, levt på luft och förbluffat både oss själva och våra lyssnare många gånger om. Detta ska firas med stor fest på Jazzhuset onsdag den 25 nov. På scen ett unikt mash-up framträdande av Anton Kristiansson och Petter Seander (Sleeping Beauty). Dessutom kommer fantastiska Steget och ger oss ett smakprov. Tidiga gäster får en present med sig hem. Under kvällen hör du djs från Bassline FM (Bassline Express), Come Clean, Downright, Groove, Charlottas Örhängen, Breeze (The Eye), Tumidanda (Skoldisko) och vår eminenta Musikredaktion. Skriv upp det i kalendern och gör dig redo för den fetaste festen på 30 år.

Jazzhuset 20.00-03.00 18 år 80kr

Kommentarer

God fortsättning! ^^
Kommer det komma upp mingelbilder på hemsidan tro?
/Nyfiken-i-strut-CÖ-red

Man betalar i dörren, inget förköp. Först till kvarn. Kom tidigt, det kan dessutom löna sig.

Betalar man vid inträdet eller?

Jättejättefin affisch!

Står på affischen :)

Vilket dags var det?

Tyck till

På radio hör jag helst: