K103 sommaren 2012

spring-276014_640.jpg

Nu är den här, sommaren. Med den tar många av dina favoritprogram här på K103 Göteborgs Studentradio uppehåll. Istället hör du K103 Sommar, repriser och guldkorn från vårterminen blandat med den underbaraste musiken vi kunnat leta upp. Inom kort kommer ett schema för K103 Sommars sändningar. Tro dock inte att vi ligger på latsidan bara för att vi inte är instängda i vår studio. Snarare tvärt om. Just nu åker vi land och rike runt och gör intervjuer, scoutar ny bra musik och ger dig rapporter från våra fantastiska festivaler. Vi har redan nu smygstartat med Knarrholmen, Sweden Rock, Summer Burst, Clandestino & Hultsfred. Snart kan du läsa om Peace & Love, Roskilde, Way out west, Kulturkalaset och många fler här på vår sida. Så glöm inte att hålla koll på K103.se även under sommaren.

Tyck till

På radio hör jag helst: