Vinn biljetter till Discoteka Yugostyle på Nefertiti 30 november

discoteka_yugo.jpg

Discoteka Yugostyle kommer till Göteborg fredagen den 30:e november för en spelning på Nefertiti. Du kan vinna biljetter till giget för dig och en vän. Skicka ett mail, med namn och telefonnummer, till info@k103.se senast 29:e nov så är du med i utlottningen.

Discoteka Yugostyle är tiomannabandet från Lund som spelar en ny typ av balkan brass. Genom att kasta in synthar, trummaskiner och diverse andra disco-ingredienser i sitt sound har de tagit Balkan brassen flera steg närmare klubb och electroscenen. Eller genren "Yugotrancedisco" som bandet själva väljer att kalla det. Blanda sedan detta med extra ordinära ljusshower och en enorm energi så får du inte bara ett band utan en upplevelse!

Just nu hör du "Eagle Dangers" på K103 från "Discoteka Yugostyle EP". Här ser du videon. Lycka till i utlottningen. https://www.youtube.com/watch?v=YefTtNmJ3c4

Tyck till

På radio hör jag helst: