Premiär för Road Trip

roadtrip760.140.jpg

Dags för ett musikprogram med de stora vidderna som arena. Road Trip hittar russinen med banjo, handklapp och stämsång som får dig att vilja köra rakt in i solnedgången. Amerikanerna upptäckte nyligen att Mumford & Sons är britter. Nu ska ni få lära er att mycket amerikansk musik egentligen är kanadensisk.

George & Gabriel:
Fasten yer seatbelts and welcome to Road Trip! This program takes you on a weekly musical journey from Western Canada to Northern Europe. On Road Trip, we may not know where we’re going, but you’ll love the sound of how we get there. Tune in for a weekly dose of Canadian/Swedish music that is handpicked to inspire your very own Road Trip across Canada and Scandinavia, or as we like to call it, Canadanavia. So it’s time to get outta town and roll down the windows. Let the Road Trip begin!

Tyck till

På radio hör jag helst: