Sommar på K103 = festival!

Nu är den här, sommaren. Med den tar många av dina favoritprogram här på K103 Göteborgs Studentradio uppehåll. Dock inte alla, tex Sounds from Africa, Island Vibes och Chainsaw Dandies håller dig sällskap hela sommarsäsongen. Dessutom blir det några nyproducerade specialprogram, repriser och guldkorn från vårterminen blandat med den underbaraste musiken vi kunnat leta upp. Tro inte heller att vi ligger på latsidan bara för att vi inte är instängda i vår studio. Snarare tvärt om. Just nu åker vi land och rike runt och gör intervjuer, scoutar ny bra musik och ger dig rapporter från våra fantastiska festivaler. Vi besöker Metallsvenska, Hultsfred, Bråvalla, Metaltown, Roskilde, Norberg, Way out west, Kulturkalaset mfl. Så glöm inte att hålla koll på K103.se, facebook.com/k103 och twitter.com/K103GBG även under sommaren.

Tyck till

På radio hör jag helst: