K103 + Musikhjälpen - Stödfest: Gus By Heart + Moonstown + Glenn Udéhn @Jazzhuset 11/12

MH2014.jpg

Stödfest för Musikhjälpen med Moonstown, Glenn Udehn + TBA @ Jazzhuset 11/12-14

☆ 80 kronor i dörren ☆ 18 årsgräns ☆ 21-03

Nu är vi tillbaka igen! Efter förra årets event då vi lyckades samla in hela 17000kr (!!!) så såg vi på K103 ingen anledning till att inte repetera och förhoppningsvis slå succèn från 2013. Vi kommer precis som då husera i Jazzhusets legendariska lokaler och tillsammans med både band, DJs och uppträdande samarbeta med Musikhjälpen för att samla in pengar i kampen mot HIV. Så börja peppa redan nu, fler band dyker upp inom en snar framtid!

☆ På scen: ☆
MOONSTOWN – Detta band från Göteborg beskrivs som hästrock eller stompindie. De vill spela euforisk musik med mycket energi, som samtidigt har ett djup i både texter och musik. Moonstown påminner om band som Mumford and Sons och Fleet Foxes. Med en kärlek till live-framträdanden vill de ut och spela så ofta de bara kan. Så förbered er för ett pangframträdande och sing-a-longs!

GLENN UDÉHN – Han gör ganska typisk Göteborgspop, av den sorten som är svår att värja sig mot om ens hjärta bankar för just den genren. Och visst finns det tydliga likheter med artister som Kristian Anttila, Love Antell från Florence Valentin och Håkan. Men det är ingenting som Glenn hymlar med, han är väldigt öppen med att han inspirerats av just dessa tre. Trion är även hans stora förebilder, dels musikmässigt, och utan att det egentligen är meningen, även stilmässigt.

GUS BY HEART - är ett verk av Göteborgsbaserade singer-songwriter Gustav Svedung. Efter några år av att backa upp andra artister på scen och i studion, som Wildbirds & Peacedrums, Oh, Harry och My Closest Friend, bestämde sig Gustav för att ta en ny väg och driva sin egna musikalisk vision. En vision av noggrant utformade, men ändå enkla sånger, byggda runt ett centrum - sångrösten.

☆ DJs: ☆
DJ Romeo från Sounds of Africa
DJ Velouria + DJ Amilli från Indieklubben
DJ Angelica Capitao från Cream Radio
DJ Umspannwerk från Disko Kaputt
och The Helgstart crew!

Så daska på er era finaste stass, putsa dansskorna och kom! Tillsamman ska vi dansa, skråla och samtidigt stötta Musikhjälpens arbete i kampen mot HIV

Redan nu kan du bidra i vår digitala bössa: http://bossan.musikhjalpen.se/insamling/k103-for-musikhjalpen

Tyck till

På radio hör jag helst: