Vinn biljetter till Adama Tensta på Pustervik 20 nov från K103

Adam Tensta släpper dubbelsingel och åker på turné med Systraskap som liveband + Erik Lundin som support. På fredag den 20 nov kommer de till klubb Instant och Pustervik. Maila oss på info@k103.se senaste torsdag 19 nov för att vara med i utlottningen. Vinnaren måste vara 18 år för att komma in på klubben.

Adam Tensta släppte i somras sitt tredje album "The Empty", som fått ett fantastiskt mottagande av såväl publik och kritiker. Under hösten följer Adam upp albumet med en dubbelsingel som släpps den 23 oktober och en turné med tre datum, där Malmö (Moriska Paviljongen, 6 nov), Göteborg (Pustervik, 20 nov) och Stockholm (Debaser Medis, 27 nov) får chansen att uppleva hans fantastiska katalog live. Med sig på scen har han duon Systraskap som liveband. Den kritikerrosade rapparen Erik Lundin, tidigare känd som Eboi, följer med som support på turnén.

Tyck till

På radio hör jag helst: