K103 ♥ Musikhjälpen || Live: Ida Redig + MIRA + fler TBA

MH15.jpg

K103 Göteborgs Studentradio satsar helhjärtat på att varje år stötta Musikhjälpen med en fenomenal insamlingsfest - och 2015 är givetvis inte något undantag. Festen sker i samarbete med och äger rum på det anrika Jazzhuset.

☆ 10 december 21-03 ☆ 100 kronor i dörren ☆ 18 årsgräns ☆

☛ Ingen ska behöva fly på grund av klimatrelaterade katastrofer! Intäkterna går till #mh15 och detta fantastiska ändamål. Så planera in torsdagen den 10 december - dansa till våra underbara dj:s, kolla på amazing gigs och skramla med oss!

▴▴▴▴▴▴▴▴▴▴▴▴▴▴▴▴▴▴▴▴▴▴▴▴▴▴▴▴▴▴▴▴▴▴▴▴▴▴▴▴▴▴▴▴▴▴▴
☆ LIVE-AKTER ☆

IDA REDIG

På scenen ser vi ingen mindre än Göteborgs absoluta popdrottning! Ida Redig är aktuell med en ny singel som heter "Jag ber dig", från EP:n "Jag Kommer Älska Dig Tills Jag Dör" som släpps den 18 februari. Hon vill förmedla kärlek i sina fantastiska texter: kärlek till din omgivning och människorna i den, men först och främst till dig själv.

Tidigare i år släpptes även singeln "Du står kvar", en låt som mottogs på ett fantastiskt sätt av både media och fans vilket resulterade i att låten snabbt fick över en halv miljon streams på Spotify.

https://www.facebook.com/idaredigmusic
https://open.spotify.com/artist/2Q5xMO7xxS59W7ipdDQMQe

MIRA

Med en elektronisk blandning av gitarrer, synthar, stämsång och beats skapar Mira Aasma en ljudbild som inte liknar något annat just nu. Det är ett soloprojekt som får en att drömma sig bort till djupa skogar och sena nätter. Projektet startades upp i våras och just nu mixas en ny singel av Robin Rudén (Erik Rapp/Ms.Henrik m fl) på Music-A-Matic i Göteborg som inom kort släpps på Birds Records.

https://soundcloud.com/birds-records/mira-aasma-ghost-mix4/s-ds2kq

△△ MORE TBA △△

▴▴▴▴▴▴▴▴▴▴▴▴▴▴▴▴▴▴▴▴▴▴▴▴▴▴▴▴▴▴▴▴▴▴▴▴▴▴▴▴▴▴▴▴▴▴▴
☆ DJ:S ☆

AMILLI
från K103:s Musikredaktion
http://www.k103.se/musik

DISCOVERY SESSIONS
http://www.k103.se/program/discoverysessions

JOHAN SEBASTIAN
från What Matters
http://www.k103.se/program/whatmatters

LEFT DROSI
från Music makes the world go round
http://www.k103.se/program/musicmakestheworldgoround

GUDS STYVSON
från Varje vaken minut
http://www.k103.se/program/varjevakenminut

SELKIE
yours truly K103-ordförande

Tyck till

På radio hör jag helst: