Du som student får möjlighet att gå på P3 Guldgalan gratis som publikstatist!

p3guld.jpg

På lördag är det P3 Guld i Göteborg. Du som student får möjlighet att gå på evenemanget gratis som publikstatist. Det innebär att du har ståplats framför och bredvid scen under hela galan. Du kommer att vara en viktig del av Tv-produktionen och du kan därför komma att flyttas under galans gång – allt för att det ska se så bra ut i TV som möjligt. Inför galan och direktsändningen kommer det att hållas en genomgång med bildproducenten, det är därför viktigt att du är på plats vid utsatt tid. Under kvällen bjuds det på lättare fika.

Vill du vara publikstatist på galan, anmäl dig senast 13 januari till invitation@goteborg.com Vid anmälan får du ett mail med mer information om galakvällen. Först till kvarn!

LÖRDAGEN 16 JANUARI 2016
Samlingsplats: Bildskärmen utanför Scandinaviums entré
Tid: 18.15 – ca 23.00
Klädsel: Smart Casual

Tyck till

På radio hör jag helst: