20-årskrisen

UNI SURVIVAL GUIDE

I vår stress och press under denna hösttermin så har vi lyckats hitta olika sätt som underlättar vardagen för oss, och nu vill vi dela dessa med ER!!!

Lyssna på våra tips till hur man överlever dom tuffa pluggtiderna.

TILLBAKA!!!! (Vi har inte dött)

Hej kära ni!

När vi säger att vi har haft kris, så har vi haft kris. Dessa två tjejer har beslutat att läsa 200% på universitetet, jobba deltid och podda, allt på samma gång. Toppenidé alltså.

Vi ska försöka bli bättre på att uppdatera er när vi släpper nya avsnitt. Vi tycker ju detta är så himla kul!!!

Här kommer en genomgång av de avsnitt som ligger ute på mixcloud:

S1A4: BUCKET LIST- I det fjärde avsnittet av 20-årskrisen snackar vi om våra BUCKET LISTS! Så trevligt va? Kort summering kring vad vi vill med livet: GÖRA ALLT och HA ALLT. Häng med oss i lurarna så blir vardagen lite mysigare.

S1A5: SOCIALA MEDIER- I 20-årskrisens femte avsnitt diskuterar vi hur sociala medier påverkar oss, både negativt och positivt. Vi alla vet att Instagram kan ge fetaste ångesten och att YouTube är beroendeframkallande, så hur gör vi för att stay sane och må bra när vi är inne på mobilen? TUNE INNNNNN!

S1A6: I säsongens sista avsnitt snackar vi självklart om vårt favoritämne: KLÄDER OCH STIL!!!! Lyssna för att höra vilka trender vi hatat mest under åren och vilka kändisar som inspirerar oss. Vi är glada över att ha denna podden och kommer fortsätta så länge livet tillåter oss. ALL KÄRLEK och HA EN FET SOMMAR!!!
_________________________________________________________________________________________________________

S2A1: Back, back, back on our shit :* HEJ FINA LYSSNARE. Vi är tbx ca 300 år senare och det känns BRAAAA.
Sofia har åkt till jobbet i pyjamas och Martha har insett att hon inte är förbannad. Men viktigast av allt, vi har SAKNAT att prata skit. Så trevligt att vara tillbaka i era lurar.

BLIR MAN INTE DEPRESSED?

Hello, hello, hello! I 20-årskrisens 3:e avsnitt diskuterar vi en av Marthas favoritämnen: ASTROLOGI och att tro på något. Vi undrar om man inte blir deprimerad om man inte tror på något?

För dig som älskar stjärnor och planeter, denna är till dig. Och för dig som hatar astrologi och tycker det är trams, du är också välkommen! WE KEEP THINGS POSITIVE. Ni är hjärtligt välkomna att lyssna på oss, fredagar klockan 10.00 eller på Mixcloud.

KRAMAR
Sofia & Martha

LIVETS MISSTAG

Hej alla fina, fina människor!

I avsnitt 2 delar vi med oss av misstag vi gjort under våra 21 år i livet. För alla som fuskat, är mytomaner eller valt fel linje på gymnasiet, same. Häng med oss och skratta åt vår idioti. Ni hör oss på K103 klockan 10.00 på fredagar eller på Mixcloud.

KRAMAR!
Martha & Sofia

20-ÅRSKRISEN SÄGER HEJ!

I första avsnittet av 20- årskrisen presenterar vi oss själva och vad våra tankar och förhoppningar inför vårt program är. Vem väljer Sofia att ha som sin vän: Rihanna eller Beyoncé? Och vad skäms Martha över att hon blastar i hörlurarna? Lyssna på oss 10.00 på fredagar eller hitta oss på mixcloud! Vaaaarmt välkomna till oss!

KRAMAR
Martha & Sofia

Premiär för 20-årskrisen!

Till dig som är 20 something och lider med oss när vi säger att det är KAOS. Denna podden
är till för dig! Och till dig som överlevt 20-års åldern och vill skratta åt vår stress, eller för dig
som vill brace yourself för winter is fucking coming och du bör förbereda dig på den 20-års kris som komma skall.
LOTS OF LOVE
Martha & Sofia

Till dig som är 20 something och lider med oss när vi säger att det är KAOS. Denna podden
är till för dig! Och för dig som överlevt 20-års åldern och vill skratta åt vår stress, eller för dig
som vill brace yourself för winter is fucking coming och du bör förbereda dig på den 20-års kris som komma skall.

LOTS OF LOVE
Martha & Sofia

Redaktion

files/users/20-arskrisen/profile/Martha_Sofia_webb.jpg

Martha Tedla och Sofia Bäckström.

Följ oss via RSS

Kontakt

20-arskrisen@k103.se