34361 minuter

Kapitel 7- Manchester

Det är skönt att ha ett eget rum, för att skapa, för att bli och vara konstnär. Det är fin utsikt och bra musik.

Låtar som spelas i programmet:

Ben L'Oncle Soul - Two Trees
The Lemon Twigs – The One

Premiär: 4/4-20

34 361 minuter, vad är 34 361 minuter? Det är en resa precis som konst, precis som kiosklitteratur. Fram till den tveeggade tidsåldern, underliggande mysterier, hjärnan och kreativitet. Det är en tid ute i Europa på spåren och i städerna. Jag har försökt säga så mycket jag kan om vad fantasin kan hitta på under resan, det rytmen kan föra ut i universum, en utsiktsplats för hemma bäst människorna. Och welcome radio lovers, vi är i...

Lyssna på radion lördagar 12.03.

/VJ

Redaktion

Viktor Johansson.

Sändningstider

Lördagar 12:00 - 12:30

Följ oss via RSS

Kontakt

34361min@k103.se