Bergodalbanan

BERGOCHDALBANAN /gilette, aningslösa influensers och alpina-vm/

Vi dyker ner i omdiskuterade Gilette-reklamen, vrider och vänder på hur man ska bemöta influensers som inte bryr sig ett skit om miljön samt peppar inför alpina VM. Häng med!

ERGOCHDALBANAN /P3guld och turkiska mini-slott/

Andra avsnittet för året och vi är återigen inte full trupp. Men vi babblar på i hög fart ändå och går in i detaljnivå på P3 guld och allt som kommer med denna gala samt snackar om en by full av mini-slott i Turkiet. Häng på!

Lyssna på mixcloud här:
https://www.mixcloud.com/K103/bergochdalbanan-p3-guld-och-turkiska-minis...

BERGOCHDALBANAN /a star is born och trendspaning inför 2019

Det åttonde avsnittet av bergochdalbanan och det första för det nya året! Vi pratar om Bradley Coopers sångröst och Lady Gagas skådespeleri i a star is born samt gör vårt bästa för att titta in i den kristallkula som rymmer 2019s största händelser. Häng på!

Lyssna på mixcloud här:
https://www.mixcloud.com/K103/bergochdalbanan-a-star-is-born-och-2019s-t...

BERGOCHDALBANAN /mest googlade, netflix och de sämsta julfilmerna/

Det sjunde avsnittet av bergochdalbanan bjuder på kinesiska netflixtips där musiksättningen sätts i centrum, vi går igenom det mest googlade 2018 och de allra värsta julfilmerna! häng med på vår färd!!

BERGOCHDALBANAN /entreprenör, årets julkapp och svenska akademin/

det sjätte avsnittet av bergochdalbanan tar dig med på en tur upp och ner mellan daniels nyfunna entreprenörsidentitet, årets julklapp (och tips!) och störtar sedan ner i en utläggning om svenska akademin.

BERGOCHDALBNAN /kommunslogans, galor och dejtingprogram/

I femte avsnittet av bergochdalbanan pratas det om kommunslogans som både missar och ringar in kommunens väsen, (brist på) ödmjukhet på svenska galor och det otroliga dejtingprogrammet Första dejten!

Lyssna på mixcloud här!
https://www.mixcloud.com/K103/bergochdalbanan-kommunslogans-galor-och-de...

BERGOCHDALBANAN /perfomancekonst,boyband och kortspel/

I avsnitt fyra av berochdalbanan pratar vi om den otroliga performancekonstnären som både levt i en sten och en björn, om Junior Brielle som eventuellt är världens gulligaste boyband eller bara en Kent-kopia. Sist men inte minst snackar vi även om kortspelet Bergnein som tvingats betala skadestånd av sin nästan namne. Häng på!

Lyssna på mixcloud här:
https://www.mixcloud.com/K103/bergochdalbanan-performancekonst-boyband-o...

BERGOCHDALBANAN /mickar, mode och maraton/

I avsnitt tre av bergochdalbanan pratar vi om en otroligt dyr mikrofon och tillhörande digitaliseringsförakt, två dokumentärer om världens sjukaste maraton (och eventuellt också sekt?). Och till sist stöts och blöts höstmodet, hur ska man klä sig och är cape det nya? Häng med på en hisnande färd!

Lyssna på mixcloud här:
https://www.mixcloud.com/K103/bergochdalbanan-mickar-mode-och-marathon-k...

BERGOCHDALBANAN /fejk och proteinepedemi/

I avsnitt två pratar vi om Oobah Butler som fejkade sig in på Paris fashion week under falskt namn, en influencer som helt utan skam photoshoppat in sig själv i olika bilder och om proteinepedemin, som Daniel spår är den nya klimatförnekelsen.

Lyssna på mixcloud här:
https://www.mixcloud.com/K103/bergochdalbanan-fejk-och-proteinepedemi-k1...

Premiär: BERGOCHDALBANAN

I premiäravsnittet av bergodalbanan pratar vi om TV4s läkare med en aura som om han somnat i solen, Santa Marias nya kryddsnipor som provocerat familjer och Geir Gulliksens nya roman överfull av gubbsnusk.

Lyssna på mixcloud här:
https://www.mixcloud.com/K103/bergochdalbanan-k103-181103/

Ett samhälls- och kulturprogram där vi varje vecka väljer ut någon generellt eller väldigt specifikt vi reflekterat över under veckan. Det blir högt och lågt, toppar och dalar alltså som en riktig bergochdalbana. Spänn fast er och häng med på en hisnande färd!

Redaktion

Oliwer Hägglund, Elin Frisk och Daniel Estehghari.

Följ oss via RSS

Kontakt

bergochdalbanan@k103.s...