Glassmaskinen

PUNK!

Idag blir det punk med speciella gästen Marja från Taste the Floor! Vi kommer köra härlig musik och goa frågor och lyssna gör man som vanligt här på k103.se eller på frekvensen 103.1 MHz i Göteborgsområdet.

Trevlig lördag på er alla!

För mer av Taste the Floor, besök
http://facebook.com/tastethefloorband
http://soundcloud.com/tastethefloor

Avsnitt två: Svensk Rock

Heyo! Idag är det dags för ännu ett avsnitt av Glassmaskinen, och veckans smak är svensk rock efter millennieskiftet. Som vanligt blir det bra musik och kluriga frågor, och dessa kan ni skicka in till glassmaskinen@k103.se eller till vår facebooksida, facebook.com/glassmaskinenk103

Lyssna kan ni göra här från hemsidan eller på 103.1 MHz

Förra veckans vinnare blev Viktor Josefsson med alla rätt!

Programstart!

Nu kör vi igång Glassmaskinen! Varje vecka kommer vi att spela härlig musik med ett speciellt tema, och för varje låt kommer vi dessutom att ställa en fråga till dig som lyssnar.
Vill ni delta i frågesporten kan ni maila era svar till vår mailadress glassmaskinen@k103.se eller skicka ett meddelande till vår facebooksida facebook.com/glassmaskinenk103. Självklart är även de som inte vill delta välkomna att lyssna :)

Första programmet sänds lördag 12/12 kl 14-15 och veckans tema är indierock på 90-talet!

Vi bjuder in till musikfrågestund, där det spelas skön musik med intressanta frågor. Svar på frågorna mailas till glassmaskinen@k103.se eller på vår facebooksida https://www.facebook.com/GlassmaskinenK103/

Redaktion

Anton "A-Star" Josefsson och Oscar-William "Dora" Dora.

Extern länk

https://www.facebook.c...

Följ oss via RSS

Kontakt

glassmaskinen@k103.se