Goburgtalk

Intervju med Bojou

För över tre år sedan gästade Jonatan Berko programmet. Då var han en del av duon Överklass - nu är det Bojou och solokarriären som står i fokus. Debut-EP:n "Romantikern" är släppt och givetvis utgår samtalet från det personliga och känsliga verket som nu finns att lyssna till på streamingtjänsterna.

Goburg Talk sänds denna lördag (25:e maj) med start 15:30!

Intervju med Yanuari

De debuterade 2018, släppte hela sin singel-trilogi och nu är Yanuari med i Goburg Talk! Trion gästar programmet och berättar om vägen fram, långsiktigheten, genombrottet, Voi-spons och en hel del annat.

Ni hör intervjun med start 15:30 på K103 Göteborgs Studentradio denna lördag.

Intervju med IKHANA

Ikhana är tillbaka i Goburg Talk! För fjärde gången besöker hon vår studio och denna gång är det med EP:n "Townie" i bagaget. Det är givetvis den vi framförallt fokuserar på och vi djupdyker i den spår för spår.

Sändningen startar 15:30 på K103 Göteborgs Studentradio.

Intervju med Erik Lundin

Flera år har gått sedan Erik Lundin gästade Goburg Talk, men nu är det dags igen. Han är aktuell med sitt debutalbum "Zebrapojken" som av förklarliga skäl därför utgör kulissen för den här intervjun. Bland mycket annat pratar vi hans utveckling sedan senaste mötet, vikten av att starta eget bolag och psykisk hälsa.

Intervjun sänds i dag (lördag) på K103 Göteborgs Studentradio med start 15:30.

Intervju med Musti

Efter ett uppehåll är Goburg Talk tillbaka med en ny intervju denna vecka! Vi har norskt besök i form av Musti som spås en stor framtid. När Goburg Talk träffade henne var hon på turné med Cherrie och vi pratar givetvis om hur den kontakten uppstod. Dessutom blir det prat om vad Musti kommer tillföra med sin musik, varför vi inte har fått höra något eget släpp ännu, vilka visioner hon har och mycket mer.

Programmet sänds med start 15:30.

Intervju med LOVA

Säsongens andra Goburg Talk sänds denna lördag med start 15:30, veckans gäst är artisten LOVA som debuterade med EP:n "Scripted Reality" förra året. Nu är hon aktuell med singeln "My Name Isn't" och det är tydligt att LOVA är här för att stanna. I intervjun behandlar vi ämnen som hennes driv, Robyn, att få till kombinationen av lyssnarvänlig musik och supertydliga budskap.

Intervju med Simeon

Årets första Goburg Talk-avsnitt är här! Programmet gästas av artisten Simeon som släppte sina första officiella låtar under fjolåret. Som en del av NBL Sound blir det såklart ett snack om hur han blev en del av det ambitiösa teamet, men han berättar även hur han ser på RnB-scenen i Sverige och stödet från familjen.

Programmet sänds med start 15:30!

LYSSNA: Intervju med Pato Pooh

Nu finns Goburg Talks intervju med Pato Pooh ute för lyssning via Mixcloud, Acast, Spotify och iTunes!
Fokus sätts framförallt på musikbolaget NBL Sound som arbetar med artisterna Lamix, Showit, Simeon och Reyn.

Lyssna på intervjun på Mixcloud via denna länk: https://www.mixcloud.com/K103/goburg-talk-pato-pooh-intervju-2018-11-24/

Intervju med Pato Pooh

Ett nytt avsnitt av Goburg Talk sänds denna kalla lördag i november (24:e)! Artist, entreprenör, låtskrivare och manager, det går att sätta många etiketter på Pato Pooh och i denna intervju berättar han om musikbolaget NBL Sound som han driver tillsammans med sin bror, Pablo Paz. Vi pratar om bolagets artister, varför han vanligtvis inte firar framgångar, hur han hittar inspiration och mycket mer.

Sändningen startar 15:30 här på K103 Göteborgs Studentradio!

Veckans Avsnitt: Intervju med Lil Halima

Lil Halima gästar Goburg Talk! Den här veckan korsas landgränser och för första gången har vi en norsk artist med i programmet. Vissa hävdar att hon är Skandinaviens nästa stora artist på den internationella scenen – lär känna den mångbegåvade Lil Halima i en lång intervju hos Goburg Talk denna lördag!

Programmet sänds med start klockan 15:30.

Foto: Michael Vera Cruz Angeles (via Universal Music Norge).

Hiphop är grundstenen i Goburg Talk men då och då glider vi medvetet in på andra spår. Vi spelar den fetaste musiken, tar upp aktuella ämnen och pratar med de mest intressanta profilerna i branschen.

Redaktion

Erik Malmqvist.

Extern länk

twitter.com/GoburgTalk

Följ oss via RSS

Kontakt

goburgtalk@k103.se