Inzoomat

Inzoomat har sänt sitt sista program

Inzoomat sändes mellan 131101-150518

Kärt återseende i Inzoomat
En mini-reunion denna vecka i Inzoomat - f d redaktionsmedlemmen Ebba kom nämligen tillbaka för att prata om film! Battlestar galactica och kommande Ghostbusters 3 togs bland annat upp, under veckans tema som var remakes - eller reboots..? Lyssna på veckans avsnitt för att lära dig skilja på begreppen!

www.mixcloud.com/K103/inzoomat-k103-150517/

YouTube fyller 10 år...

...och det firade vi på Inzoomat idag genom att prata om sociala medier och självpresentation på nätet. Till vår hjälp hade vi kallat in forskaren Nanna Gillberg som skrivit boken Uppmärksamhetssamhället, om hur vi hela tiden söker efter uppmärksamhet i den digitala världen. Lyssna här om du missade veckans avsnitt! https://www.mixcloud.com/K103/inzoomat-k103-150510/

Recensera mera!

Denna vecka pratade Inzoomat om recensioner med veckans gäst Kalle Wannerskog, som jobbat med att recensera restauranger för Nöjesguiden. Bland annat frågade vi oss vad som gör en bra recensent och vilka svårigheter man kan stöta på inom yrket. Och Robin släppte även bomben: vad är egentligen poängen med dem?

Lyssna här:
www.mixcloud.com/K103/inzoomat-k103-150503/

Cortègen 2015

På parkeringsplatsen vid Chalmers är cortège-byggandet i full gång, och Inzoomats utsända har varit där och insupit byggandan! Just nu byggs bland annat ekipage med en eldsprutande get, Ice Bucket Challenge-, och Lego-tema. Inzoomat har träffat byggarna Fred, Fredrik och Jakob, och fick även en pratstund med ordförande Måns och PR-chef Miki i Chalmers Cortège Committé. Så glöm inte att lyssna kl 15.03!

Kampsport x 2

Nu är Inzoomats episka programsvit över! Två hela avsnitt har vi ägnat åt kampsportsvärlden. Vi har träffat Johanna och Anton från Göteborgs Kickboxningsklubb och pratat om MMA, blomkålsöron, och undersökt om det verkligen går att röja på dansgolvet om man drabbats av en lårkaka..?

Om du missat allt detta kan du lyssna i efterhand här:
www.mixcloud.com/K103/inzoomat-150411-k103/
www.mixcloud.com/K103/inzoomat-k103-20150419/

Inzoomat slår på stort!

Fotograf: Robin Svensson

I veckans program tar sig redaktionen sig an ämnet kampsport.
Vi har bland annat besökt en kickboxningsklubb i centrala Göteborg. Lyssna!

Fotograf: Robin Svensson
Fotograf: Robin Svensson

Getens år

På tisdag äger det kinesiska nyåret rum och 2015 blir Getens år! Vad betyder det egentligen för världskonflikterna och din hälsa? Maria, Agnes och Hector går också igenom sina kinesiska horoskop och gör en lätt personlighetsanalys...

Lyssna här: https://www.mixcloud.com/K103/inzoomat-k103-150215/

Inzoomats uppmaning...

... Gå på teater! Det provade vi på i veckans avsnitt som handlar om Stadsteatrar.
Lyssna på Marias och Agnes insiktsfulla prat om teatern här: http://www.mixcloud.com/K103/inzoomat-k103-150118/

Vi hörs nästa vecka!

Nu förpestar vi även 2015

Nytt år och Inzoomat är tillbaka i radioljuset. Men vi är inte riktigt redo att prata om det nya året ännu, så i söndagens program blev det en återblick på julklappshögarna. Vi tog då chansen att diskutera vad man ska göra med de julklappar vi faktiskt klarar oss bättre utan.

Nu finns det och ett par tidigare program på mixcloud för allmän belyssning närhelst du vill!

Så har ännu ett år gått

2014 var ett år fullt av nya erfarenheter för redaktionen på Inzoomat. Nästa år hoppas vi på nya erfarenheter och spännande diskussioner. Vi vill tacka trogna och nya lyssnare för ett fint år, och säger adjö till Ebba som lämnar redaktionen vid årskiftet. Missade du söndagens program, alltså vårt sista för detta år, finns det möjlighet att lyssna i efterhand på mixcloud. Där finner ni även gamla sändningar, om abstinensen blir för svår. Vi på inzoomat önskar ett riktigt gott, nytt år!

Redaktion

Agnes Karnatz, Maria Strömbäck och Robin Svensson.

Externa länkar

www.mixcloud.com/K103/...www.twitter.com/Inzoom...

Följ oss via RSS

Kontakt

inzoomat@gmail.com