Kärnfamiljen

Kärnfamiljen har sänt sitt sista program

Kärnfamiljen sändes mellan 101011-101210

Kärnfamiljen går på krogen
Helgen är kommen och det är återigen dags för oss studenter att lämna jungfrukammarn för att hänge oss åt nattlivets frestelser. Utrustade med en nästa hjärtknipande entusiasm och orimliga förväntningar på den egna alkoholtoleransen famlar vi sedan runt i den allt mer dimmiga stadsbilden.
Dagen efter då vi med dunkande huvudvärk vaknar i tvättkorgen kan vi inte låta bli att traditionsenligt slå oss för pannan och utbrista; VARFÖR GÅR MAN UT EGENTLIGEN? Tur då att kärnfamiljen hjälper till att reda ut våra frågetecken.

Kärnfamiljen går på dejt

Premiären är förbi. Från frisörstolen ger sig nu Kärnfamiljen in i dejtingens värld och reflekterar bla. över vad en dejt egentligen är, hur man undviker att trassla in sig i det amerikanska idealet, kommunicerar utan att prata och huruvida Kalle i Kärnfamiljen är en mansgris.

Vi träffar dessutom en dejtcoach!

Lyssna på oss, nu på lördag 13.30.

/Kärnfamiljen

Kärnfamiljen entrar scenen

Hej! Kärnfamiljen här.

Vi pratar sociala samspel och kniviga vardagssituationer, kulturella koder och det osynliga regelverk som styr vårt beteende från sandlådan till föreläsningssalen. I första avsnittet formligen djupdyker vi ner i frisörstolen och reflekterar över tidlösa fenomen som klippångest, krystat småprat och huruvida det är möjligt att vara otrogen mot sin frisör.

Lyssna på oss, lördag 13.30!

Det här är radioprogrammet Kärnfamiljen. Ett diskussionsprogram på K103 som behandlar frågor kring några av våra mest igenkänningsbara vardagssituationer och de sociala dilemman som så ofta uppstår. Varje program har sin utgångspunkt i en given situation där panelen, bestående av Miranda, Eva-Lotta och Kalle, lotsar dig igenom problematiken och berättar om sina erfarenheter.

Redaktion

Miranda Lindström, Eva-Lotta Mathilda Helgesson och Kalle Ström.

Följ oss via RSS

Kontakt

karnfamiljen@k103.se