ÄKTA KÄNNER ÄKTA

ÄKTA KÄNNER ÄKTA Säsong 1 Avsnitt 6 - Amed Bozan

KALIFAT.

Avsnitt 6 är äntligen här. I detta avsnitt gästar skådespelaren Amed Bozan studion. Amed är utbildad via Stockholms konstnärliga högskola (scenskolan i Sthlm) och just nu kan ni se honom i föreställningen Misantroperna på Folkteatern i Göteborg.
Förra söndagen gick även det 8e och sista avsnittet av Tvserien Kalifat på SVT1, alla 8 avsnitt finns att se på SVT Play. Amed spelar Husam i serien som är en utav huvudrollerna.

När skådespelaren besöker studion en sen tisdagkväll i Februari så fyller han faktiskt år, hela 31 år, detta firas ju såklart under tiden avsnittet spelas in. Vi pratar konst, Kalifat, familj och hur en fotboll ledde honom till teaterns värld. Detta och mycket mer kan ni höra i dagens avsnitt som dessutom är ett extra långt avsnitt.

Avsnittet sänds som vanligt 14.03-14.30på K103 men finns redan nu att lyssna på via länken:

https://www.mixcloud.com/K103/äkta-känner-äkta-säsong-1-avsnitt-6-amed-bozan/

Musik som spelas:

Lorentz ft. BENNETT, Made Banja - Inte för oss
King princess - If you think its love

Nästa avsnitt kommer redan nästa månad med en ny spännande gäst i studion.
Kram Marcus

Sorry, flash is not available.

ÄKTA KÄNNER ÄKTA är ett radioprogram om teater & film. Varje månad kommer en ny spännande gäst till studion. Med utgångspunkt från gästen diskuterar vi karriär och avgörande upplevelser som personen i fråga varit med om. Varje gäst får dessutom en uppgift inför mötet. Jag som styr båten heter Marcus Standoft.

Redaktion

files/users/aktakannerakta/profile/3.jpg

Marcus Standoft.

Sändningstider

Lördagar 14:00 - 14:30

Följ oss via RSS

Kontakt

aktakannerakta@k103.se