ÄKTA KÄNNER ÄKTA

ÄKTA KÄNNER ÄKTA Säsong 2 Avsnitt 1 - Fortesa hoti

Ett fint och ärligt samtal med skådespelaren Fortesa Hoti. Ett samtal om karriär, rollen som Roxana Nilsson i SVTs tv-serie Andra Avenyn, nära döden upplevelser, Angereds teaterskola, kärleken till slott och sist men inte minst rymden.
En gäst från säsong 1 gästar även avsnittet på ett litet hörn.
Detta och mycket annat hör ni i säsongens första avsnitt.

Avsnittet hittar du på Spotify samt andra appar där poddar finns.

ÄKTA KÄNNER ÄKTA är ett radioprogram om teater & film. Varje månad kommer en ny spännande gäst till studion. Med utgångspunkt från gästen diskuterar vi karriär och avgörande upplevelser som personen i fråga varit med om. Varje gäst får dessutom en uppgift inför mötet. Jag som styr båten heter Marcus Standoft.

Redaktion

files/users/aktakannerakta/profile/3.jpg

Marcus Standoft.

Följ oss via RSS

Kontakt

aktakannerakta@k103.se