ÄKTA KÄNNER ÄKTA

ÄKTA KÄNNER ÄKTA Säsong 2 Avsnitt 13 - Emelie Strömberg

Innan dagens gäst äntligen kom till studion har jag bevittnat hennes arbete på scen vid ett flertal tillfällen.
Emelie Strömberg tog examen från Teaterhögskolan i Luleå 2009 och har sedan teaterstudierna arbetat aktivt på olika teatrar runt om i landet på bland annat Göteborgs stadsteater, Malmö stadsteater (praktik), Örebro länsteater, Norrbottensteatern och framför allt på Backa teater i Göteborg. På Backa teater har hon medverkat i föreställningar som Utopia, Yvonne, Flickan med svavelstickorna, Jeanne dÁrc och sist men absolut inte minst DNA.
Emelie representeras av agenturen Dark duck agency.

Ett otroligt fint och blottande samtal om tiden på scenskolan i Luleå, Föreställningen Nationen på Backa teater (som spelades 4 tillfällen innan den ställdes in pga pandemin), DNA, Gröt och dry martini.

Som vanligt gästar en tidigare gäst avsnittet på ett litet hörn.

Kram Marcus

Detta är en podcast från Göteborgs studentradio K103.

Avsnittet finns att lyssna på där poddar finns.

ÄKTA KÄNNER ÄKTA är ett radioprogram om teater & film. Varje månad kommer en ny spännande gäst till studion. Med utgångspunkt från gästen diskuterar vi karriär och avgörande upplevelser som personen i fråga varit med om. Varje gäst får dessutom en uppgift inför mötet. Jag som styr båten heter Marcus Standoft.

Redaktion

files/users/aktakannerakta/profile/3.jpg

Marcus Standoft.

Följ oss via RSS

Kontakt

aktakannerakta@k103.se