ÄKTA KÄNNER ÄKTA

ÄKTA KÄNNER ÄKTA Säsong 2 Avsnitt 16 - Julia Heveus

Före våra vägar korsades hade jag sett och studerat Julia Heveus arbete framför kameran. I tredje säsongen av Vår tid är nu, gjorde hon en av huvudrollerna som Christina. Nina Löwanders dotter.

Med ett stort leende på läpparna möter jag dagens gäst utanför studion. Under vårt samtal slås jag flera gånger av insikten om att det är sällan jag får såpass många frågor tillbaka, som jag får av dagens gäst. Julia Heveus är en otroligt nyfiken och glädjespridande människa som just nu studerar på teaterhögskolan i Göteborg.

Detta är ett varmt och öppet samtal om uppväxt, Högskolan för scen och musik aka scenskolan, om att pierca örat under en scen på en filminspelning, ärlighet och sist men absolut inte minst Vår tid är nu säsong 3.

Som vanligt gästar en tidigare gäst avsnittet på ett litet hörn. Möjligtvis på fler ställen än ett.

Avsnittet finns att lyssna på där poddar finns.

ÄKTA KÄNNER ÄKTA är ett radioprogram om teater & film. Varje månad kommer en ny spännande gäst till studion. Med utgångspunkt från gästen diskuterar vi karriär och avgörande upplevelser som personen i fråga varit med om. Varje gäst får dessutom en uppgift inför mötet. Jag som styr båten heter Marcus Standoft.

Redaktion

files/users/aktakannerakta/profile/3.jpg

Marcus Standoft.

Följ oss via RSS

Kontakt

aktakannerakta@k103.se