ÄKTA KÄNNER ÄKTA

ÄKTA KÄNNER ÄKTA Säsong 2 Avsnitt 17 - Matilda Källström & Oskar Laring

Skådespelarna Matilda Källström & Oskar Laring gästar äntligen Äkta känner äkta. Båda är utbildade via Calle flygare teaterskola.
Förutom otroliga skådespelarprestationer driver duon fotostudion Trettiotrekvadrat, där de tar bland annat porträttbilder.

Matilda har ni kunnat se i bland annat Solsidan och är under 2021 aktuell med sin första huvudroll i Threesome en Tv-serie på Viaplay. En romantisk ungdomsserie som tar upp ämnen om kärlek, sex & svek.

Oskar går just nu på Teaterhögskolan i Göteborg (HSM) och har medverkat i bland annat Vår tid är nu säsong 3.

Detta är ett varmt och inbjudande samtal om karriärer, porträttbilder, Viaplays serie Threesome, Vår tid är nu säsong 3, Kikärtsgryta med naanbröd, grädde i Carbonara, Trettiotrekvadrat, kortfilmen Everything dies when the sun goes upp där de spelar mot varandra och sist men inte minst Julia Heveus

Som vanligt gästar en tidigare gäst avsnittet på ett litet hörn.

Avsnittet finns att lyssna på där poddar finns.

ÄKTA KÄNNER ÄKTA är ett radioprogram om teater & film. Varje månad kommer en ny spännande gäst till studion. Med utgångspunkt från gästen diskuterar vi karriär och avgörande upplevelser som personen i fråga varit med om. Varje gäst får dessutom en uppgift inför mötet. Jag som styr båten heter Marcus Standoft.

Redaktion

files/users/aktakannerakta/profile/3.jpg

Marcus Standoft.

Följ oss via RSS

Kontakt

aktakannerakta@k103.se