ÄKTA KÄNNER ÄKTA

ÄKTA KÄNNER ÄKTA Säsong 2 Avsnitt 18 - Carina M Johansson

Skådespelaren Carina M Johansson gästar äntligen studion.
Carina är utbildad via Teaterhögskolan i Göteborg och tog examen 1989.
Carina är fast anställd på Göteborgs stadsteater och har medverkat i produktioner som Gynekologen i Askim, Eva och Adam - Fyra födelsedagar och ett fjasko, Upp till kamp och sist men inte minst Leva livet där hon belönades med en guldbagge.

Detta är ett djupt samtal om livet, De ensligas allé som sattes upp på Göteborgs stadsteater (som dessutom sätts upp på nytt under 2021), Alexandras odyssé, familj, Grekland och sist men inte minst förlåtelse.

Som vanligt gästar (denna gången två stycken) tidigare gäster avsnittet på ett litet hörn.

Detta är en podcast från Göteborgs studentradio K103.

ÄKTA KÄNNER ÄKTA är ett radioprogram om teater & film. Varje månad kommer en ny spännande gäst till studion. Med utgångspunkt från gästen diskuterar vi karriär och avgörande upplevelser som personen i fråga varit med om. Varje gäst får dessutom en uppgift inför mötet. Jag som styr båten heter Marcus Standoft.

Redaktion

files/users/aktakannerakta/profile/3.jpg

Marcus Standoft.

Följ oss via RSS

Kontakt

aktakannerakta@k103.se