ÄKTA KÄNNER ÄKTA

ÄKTA KÄNNER ÄKTA Säsong 2 Avsnitt 19 - Hussein Al Saidan

Skådespelaren Hussein Al Saidan gästar studion.
Hussein är utbildad via Angereds teaterskola 2016 och har bland annat arbetat på Göteborgs stadsteater, Angereds teater & Folkteatern.
Under 2021 är han aktuell i tv-serien Huss - Aspiranterna som visats på Viaplay.

Detta är ett ärligt och öppet samtal om uppväxt, föreställningen Klipp han som spelades på Folkteatern, familj, min ort, Alexandra Pascalidou, Huss - Aspiranterna, Hammarkullen, respekt, arabisk frukost, Marocko & saknad.

Som vanligt gästar en tidigare gäst avsnittet på ett litet hörn.

ÄKTA KÄNNER ÄKTA är ett radioprogram om teater & film. Varje månad kommer en ny spännande gäst till studion. Med utgångspunkt från gästen diskuterar vi karriär och avgörande upplevelser som personen i fråga varit med om. Varje gäst får dessutom en uppgift inför mötet. Jag som styr båten heter Marcus Standoft.

Redaktion

files/users/aktakannerakta/profile/3.jpg

Marcus Standoft.

Följ oss via RSS

Kontakt

aktakannerakta@k103.se