ÄKTA KÄNNER ÄKTA

ÄKTA KÄNNER ÄKTA Säsong 2 Avsnitt 23 - Samuel Haus

Säsongsavslutning

I säsongens sista avsnitt gästar Samuel Haus. Inför vårt möte som planerats månader innan ses vi på ett hotellrum i Stockholm.
1999 slår Samuel igenom i rollen som Tsatziki i filmen Tsatziki morsan och polisen i regi av Ella Lemhagen. Filmen belönades med hela fyra guldbaggar som bästa film, bästa regi, bästa foto och bästa manus.
2009 dyker skådespelaren upp i långfilmen I taket lyser stjärnorna.
Idag spelar Samuel i bandet Astral Garden som spelar Grounge-pop.

Instagram: astralgarden_sthlm

Detta är ett samtal om musik, braveheart, Forest Gump, Egypten, snällhet som top of the list, familj, den bästa rollen han har gjort - enligt sig själv, Skara skolscen, I taket lyser stjärnorna, att söka scenskolan och sist men absolut inte minst långfilmen Tsatziki morsan och polisen.

Tusen tack till alla ni där ute som lyssnat på podcasten Äkta känner äkta.

ÄKTA KÄNNER ÄKTA är ett radioprogram om teater & film. Varje månad kommer en ny spännande gäst till studion. Med utgångspunkt från gästen diskuterar vi karriär och avgörande upplevelser som personen i fråga varit med om. Varje gäst får dessutom en uppgift inför mötet. Jag som styr båten heter Marcus Standoft.

Redaktion

files/users/aktakannerakta/profile/3.jpg

Marcus Standoft.

Följ oss via RSS

Kontakt

aktakannerakta@k103.se