Beats 411

Beats 411: Fresh out the oven- Elin och Alexis presenterar varandras låtval

I avsnittet får Alexis redogöra för Elins låtar och vice versa. En up-to-date blandning av hip-hop från Skandinavien såväl som RnB från blandade håll är bara några av sakerna som inkluderas i avsnittet.
Här är Mixcloud-länken där du hittar avsnittet: https://www.mixcloud.com/K103/beats-411-k103-180110/

*Tips: Nedan finner du musikvideon till Labyrints "Vi dansar" som är en absolut fest!!!

Beats 411 är musikprogrammet där vi varje vecka tipsar varandra, och våra lyssnare, om RnB och svensk hiphop. Är du en hiphop-rookie som vill lyssna mer? Är du redan frälst men vill lyssna på ett program med riktigt bra musik? Vi utlovar bra beats och en laidback stämning.

Beats 411: Fresh out the oven

På lördag är det dags för ett helt nytt avsnitt av Beats 411. Det blir då dags att prova något nytt, nämligen vi kommer presentera varandras låtar. Det blir en hel del nytt med artister som Hkeem, Nor och Craig David. Så lyssna 16:00 den här lördagen för att upptäcka nya,sköna rytmer!

Take care and stay true!

Beats 411 är tillbaka

I dagens avsnitt av Beats 411 spelar vi såväl ny som gammal RnB och snackar om äldre artister såsom Amelie, Mary J Blige, Wyclef Jean samt nyare såsom senaste släppet från Cardi B och Bruno Mars. Detta blandar vi med hiphop med fokus på kvinnliga artister där vi bland annat hör nya låten från Silvana Imam och introducerar artisten Ros.

Senaste avsnittet efter juluppehållet hittar ni nu på Mixcloud genom att följa länken: https://www.mixcloud.com/K103/k103-beats-411-180127/

Här nedan hittar ni musikvideon till Finesse som nämns i avsnittet!

Beats 411: Mabel, Mwuana, Destinys Child & Dani M

I årets sista Beats 411 spelar vi de fyra artisterna/grupperna som nämns i rubriken, varav två är nominerade till P3 guld. Missa inte Mabel (på bild), svenskan som växer internationellt och vars album "Ivy to Roses" Elin har levt med de två senaste veckorna och valt ut två låtar från. På det spelar vi även gruppen som influerat henne: Destinys Child!

Vidare presenterar Alexis artisten Dani M med tre låtar som visar den utveckling hans musik tagit. Vi avslutar med att, för alla som ska se honom på Trädgårn i Göteborg ikväll, spela Mwuana! För lite go förfest-radio, lyssna på avsnittet här:
https://www.mixcloud.com/K103/beats-411-k103-171216/

Beats 411:Deep diving

I morgondagens avsnitt ska Elin och Alexis spela två artister var och prata lite kring dem. Det kommer bli ett grymt avslut på detta året så gå in och lyssna kl 16:00 imorgon!

Beats 411 är musikprogrammet där vi varje vecka tipsar varandra, och våra lyssnare, om RnB och svensk hiphop. Är du en hiphop-rookie som vill lyssna mer? Vi utlovar bra beats och en laidback stämning.

Beats 411: Hiphop möter jojk

Missade du när dagens avsnitt av Beats 411 där musik, gammal som ny spelades. Det är lugnt! Klicka på länken nedan för att lyssna på senaste avsnittet.
http://www.mixcloud.com/K103/playlists/beats-411/

Nedan är också musikvideon till 'Calling U' vars spanska del Elin försöker analysera.

Till nästa lördag, take care and stay true!

Beats 411: Hiphop möter jojk

I lördagens Beats 411 lyssnar vi på Maxida Märak, aktivisten som kopplar samman hiphop med jojk. Alexis spelar Miguel som han tidigare tipsat om och ni kommer även att få höra Outlandish, Roy Woods, 14X och Gonza-Ra. Sist men inte minst snackar vi kombinationen hiphop/afrobeat.

I din radio nu på lördag den 9 december kl. 16!

Beats 411: Soul-special

Dagens avsnitt ligger nu uppe på Mixcloud, ni hittar det här: https://www.mixcloud.com/K103/beats-411-k103-171202/

I dagens avsnitt överanalyserar Elin Blizzys "Bad girl" i ett försök att förstå vad han menar med sin låttitel, men går inte ifrån studion mycket klokare. Här har du i alla fall musikvideon, så får du avgöra själv.

Beats 411: Soul-special

I dagens avsnitt satsar Alexis utöver RnB även på att spela lite soul och vi snackar allt från Sting till hur en av One Direction-medlemmarna tagit sig in på RnB-scenen tillsammans med PARTYNEXTDOOR.

Vi kommer även att prata om satsningen "Nästa Nivå" och Elin spelar en låt med en duo från denna. Nyfiken på att veta mer om avsnittet? Ta en titt här nedan.

Beats 411: Omvända roller

Senaste programmet av Beats 411 ligger nu uppe på Mixcloud, gå in och lyssna genom mixcloud-länken nedan.
http://www.mixcloud.com/K103/playlists/beats-411/

Beats 411 är musikprogrammet där vi varje vecka tipsar varandra, och våra lyssnare, om RnB och svensk hiphop. Är du en hiphop-rookie som vill lyssna mer? Är du redan frälst men vill lyssna på ett program med riktigt bra musik? Vi utlovar bra beats och en laidback stämning. Och helt ärligt, vi är inga magiska hiphop-gurus som sitter på alla låtar som någonsin producerats. Så vill DU tipsa oss? Maila!

Redaktion

Elin Ackerberg och Julian-Alexis Kasapov.

Sändningstider

Lördagar 16:00 - 17:00

Externa länkar

open.spotify.com/user/...www.mixcloud.com/K103/...

Följ oss via RSS

Kontakt

beats411@k103.se