Beats 411

Beats 411: Besök från Foad Hersi

I lördagens avsnitt gästas vi av Alexis vän, Dj:en, Foad Hersi. Det blir ljuva noter med viss koppling till British Awards som var i veckan. Vad har Foad för låtar han lyssnar på? Hur 'bondade' vi? Allt detta och mycket mer i detta avsnittet av Beats 411!

Tune in 4 o'clock tomorrow, Saturday!

Take care and stay true!!

Beats 411 är musikprogrammet där vi varje vecka tipsar varandra, och våra lyssnare, om RnB och svensk hiphop. Är du en hiphop-rookie som vill lyssna mer? Är du redan frälst men vill lyssna på ett program med riktigt bra musik? Vi utlovar bra beats och en laidback stämning. Och helt ärligt, vi är inga magiska hiphop-gurus som sitter på alla låtar som någonsin producerats. Så vill DU tipsa oss? Maila!

Redaktion

Elin Ackerberg och Julian-Alexis Kasapov.

Externa länkar

open.spotify.com/user/...www.mixcloud.com/K103/...

Följ oss via RSS

Kontakt

beats411@k103.se