Beats 411

Beats 411: Fresh out the oven

På lördag är det dags för ett helt nytt avsnitt av Beats 411. Det blir då dags att prova något nytt, nämligen vi kommer presentera varandras låtar. Det blir en hel del nytt med artister som Hkeem, Nor och Craig David. Så lyssna 16:00 den här lördagen för att upptäcka nya,sköna rytmer!

Take care and stay true!

Beats 411 är musikprogrammet där vi varje vecka tipsar varandra, och våra lyssnare, om RnB och svensk hiphop. Är du en hiphop-rookie som vill lyssna mer? Är du redan frälst men vill lyssna på ett program med riktigt bra musik? Vi utlovar bra beats och en laidback stämning. Och helt ärligt, vi är inga magiska hiphop-gurus som sitter på alla låtar som någonsin producerats. Så vill DU tipsa oss? Maila!

Redaktion

Elin Ackerberg och Julian-Alexis Kasapov.

Externa länkar

open.spotify.com/user/...www.mixcloud.com/K103/...

Följ oss via RSS

Kontakt

beats411@k103.se