Beats 411

Beats 411:The final countdown

Detta är Beats 411:s sista avsnitt och därför har jag valt att ha med mig två vänner, Daniel Fernandéz och Emma Ramirez. För att fira programmet har vi ett helt fräscht koncept och en liten tävling mellan de två gästerna.

Dagens avsnitt finns också uppe på Mixcloud: http://www.mixcloud.com/K103/playlists/beats-411/

Här är vad våra kanaler heter:
Instagram: @twoguysdiscovery
Youtube: Two Guys

Tack till alla som har varit med under programmets gång och jag hoppas att ni fått med er något på vägen.

Take care and stay true,
Alexis peace out!

Beats 411 är musikprogrammet där vi varje vecka tipsar varandra, och våra lyssnare, om RnB och svensk hiphop. Är du en hiphop-rookie som vill lyssna mer? Är du redan frälst men vill lyssna på ett program med riktigt bra musik? Vi utlovar bra beats och en laidback stämning. Och helt ärligt, vi är inga magiska hiphop-gurus som sitter på alla låtar som någonsin producerats. Så vill DU tipsa oss? Maila!

Redaktion

Elin Ackerberg och Julian-Alexis Kasapov.

Externa länkar

open.spotify.com/user/...www.mixcloud.com/K103/...

Följ oss via RSS

Kontakt

beats411@k103.se