Berätta mer

Avsnitt 4 - Bränder och dålig täckning

I avsnitt fyra av Berätta mer får du höra om sommarens spännande äventyr. Hör om Ellas väg till att bli brandman, Hilda som tappade kontakten med omvärlden, och fula fiskar från USA. En mix av allt och lite till väntar er nu när Berätta mer kör i gång igen.

Berätta mer avsnitt 3- Mord och stulna tavlor

I det tredje avsnittet och säsongsavslutningen av "Berätta mer" så har Ella har lekt detektiv och grävt bland brotten som skakat omvärlden och Hilda försöker lista ut om det är lögn eller sanning. Vilket museum saknar fortfarande sina tavlor? Vem blev bara nästan fullständigt moraliskt känslolös? Och hur kan ett land bäst locka sina invånare att ta vaccin? Allt detta tas reda på i avsnitt 3 av "Berätta mer".

Berätta mer avsnitt 2- Sagor och kannibalism

I avsnitt två av "Berätta mer" är temat sagor! Hilda har grävt bland sagorna vi aldrig fick höra som barn, och Ella försöker lista ut vilken av sagorna som faktiskt hade en så hemsk originalhistoria. Åt Rödluvan upp sin egen farmor? Förlorade Askungen ett ben? Betyder bajadär kunglig pissoar? Det och mycket mer får du reda på i avsnitt två.

Premiär för "Berätta mer"!!

14 maj släpps första avsnittet av "Beätta mer". Podden där vi berättar, diskuterar och gissar oss fram till vad som faktiskt stämmer. I ära till premiären är temat på detta avsnitt oss själva, för att du ska få lära känna oss lite bättre. Kohagar, dåligt lokalsinne och gråa ögonvitor, det och mycket mer får du höra om på fredag!

I "Berätta mer" får du i varje avsnitt höra tre spännande historier, men alla är inte sanna. Två är falska och en stämmer. Hör Ella och Hilda när de försöker lista ut vilken som är vilken. Med ett nytt tema för varje avsnitt gräver vi fram historier du troligtvis inte hört.

Redaktion

Ella Persson och Hilda Rundquist.

Sändningstider

Fredagar 10:30 - 11:00

Följ oss via RSS

Kontakt

berattamer@k103.se