Bergodalbanan

BERGOCHDALBANAN /mickar, mode och maraton/

I avsnitt tre av bergochdalbanan pratar vi om en otroligt dyr mikrofon och tillhörande digitaliseringsförakt, två dokumentärer om världens sjukaste maraton (och eventuellt också sekt?). Och till sist stöts och blöts höstmodet, hur ska man klä sig och är cape det nya? Häng med på en hisnande färd!

Lyssna på mixcloud här:
https://www.mixcloud.com/K103/bergochdalbanan-mickar-mode-och-marathon-k...

Ett samhälls- och kulturprogram där vi varje vecka väljer ut någon generellt eller väldigt specifikt vi reflekterat över under veckan. Det blir högt och lågt, toppar och dalar alltså som en riktig bergochdalbana. Spänn fast er och häng med på en hisnande färd!

Redaktion

Oliwer Hägglund, Elin Frisk och Daniel Estehghari.

Följ oss via RSS

Kontakt

bergochdalbanan@k103.s...