Bergodalbanan

BERGOCHDALBANAN /perfomancekonst,boyband och kortspel/

I avsnitt fyra av berochdalbanan pratar vi om den otroliga performancekonstnären som både levt i en sten och en björn, om Junior Brielle som eventuellt är världens gulligaste boyband eller bara en Kent-kopia. Sist men inte minst snackar vi även om kortspelet Bergnein som tvingats betala skadestånd av sin nästan namne. Häng på!

Lyssna på mixcloud här:
https://www.mixcloud.com/K103/bergochdalbanan-performancekonst-boyband-o...

Ett samhälls- och kulturprogram där vi varje vecka väljer ut någon generellt eller väldigt specifikt vi reflekterat över under veckan. Det blir högt och lågt, toppar och dalar alltså som en riktig bergochdalbana. Spänn fast er och häng med på en hisnande färd!

Redaktion

Oliwer Hägglund, Elin Frisk och Daniel Estehghari.

Följ oss via RSS

Kontakt

bergochdalbanan@k103.s...