Bergodalbanan

BERGOCHDALBANAN /perfomancekonst,boyband och kortspel/

I avsnitt fyra av berochdalbanan pratar vi om den otroliga performancekonstnären som både levt i en sten och en björn, om Junior Brielle som eventuellt är världens gulligaste boyband eller bara en Kent-kopia. Sist men inte minst snackar vi även om kortspelet Bergnein som tvingats betala skadestånd av sin nästan namne. Häng på!

Lyssna på mixcloud här:
https://www.mixcloud.com/K103/bergochdalbanan-performancekonst-boyband-o...

BERGOCHDALBANAN /mickar, mode och maraton/

I avsnitt tre av bergochdalbanan pratar vi om en otroligt dyr mikrofon och tillhörande digitaliseringsförakt, två dokumentärer om världens sjukaste maraton (och eventuellt också sekt?). Och till sist stöts och blöts höstmodet, hur ska man klä sig och är cape det nya? Häng med på en hisnande färd!

Lyssna på mixcloud här:
https://www.mixcloud.com/K103/bergochdalbanan-mickar-mode-och-marathon-k...

BERGOCHDALBANAN /fejk och proteinepedemi/

I avsnitt två pratar vi om Oobah Butler som fejkade sig in på Paris fashion week under falskt namn, en influencer som helt utan skam photoshoppat in sig själv i olika bilder och om proteinepedemin, som Daniel spår är den nya klimatförnekelsen.

Lyssna på mixcloud här:
https://www.mixcloud.com/K103/bergochdalbanan-fejk-och-proteinepedemi-k1...

Premiär: BERGOCHDALBANAN

I premiäravsnittet av bergodalbanan pratar vi om TV4s läkare med en aura som om han somnat i solen, Santa Marias nya kryddsnipor som provocerat familjer och Geir Gulliksens nya roman överfull av gubbsnusk.

Lyssna på mixcloud här:
https://www.mixcloud.com/K103/bergochdalbanan-k103-181103/

Ett samhälls- och kulturprogram där vi varje vecka väljer ut någon generellt eller väldigt specifikt vi reflekterat över under veckan. Det blir högt och lågt, toppar och dalar alltså som en riktig bergochdalbana. Spänn fast er och häng med på en hisnande färd!

Redaktion

Oliwer Hägglund, Elin Frisk och Daniel Estehghari.

Sändningstider

Lördagar 16:30 - 17:00

Följ oss via RSS

Kontakt

bergochdalbanan@k103.s...