Bergodalbanan

BERGOCHDALBANAN /mickar, mode och maraton/

I avsnitt tre av bergochdalbanan pratar vi om en otroligt dyr mikrofon och tillhörande digitaliseringsförakt, två dokumentärer om världens sjukaste maraton (och eventuellt också sekt?). Och till sist stöts och blöts höstmodet, hur ska man klä sig och är cape det nya? Häng med på en hisnande färd!

BERGOCHDALBANAN /fejk och proteinepedemi/

I avsnitt två pratar vi om Oobah Butler som fejkade sig in på Paris fashion week under falskt namn, en influencer som helt utan skam photoshoppat in sig själv i olika bilder och om proteinepedemin, som Daniel spår är den nya klimatförnekelsen.

Premiär: BERGOCHDALBANAN

I premiäravsnittet av bergodalbanan pratar vi om TV4s läkare med en aura som om han somnat i solen, Santa Marias nya kryddsnipor som provocerat familjer och Geir Gulliksens nya roman överfull av gubbsnusk.

Ett samhälls- och kulturprogram där vi varje vecka väljer ut någon generellt eller väldigt specifikt vi reflekterat över under veckan. Det blir högt och lågt, toppar och dalar alltså som en riktig bergochdalbana. Spänn fast er och häng med på en hisnande färd!

Redaktion

Oliwer Hägglund, Elin Frisk och Daniel Estehghari.

Sändningstider

Lördagar 16:30 - 17:00

Följ oss via RSS

Kontakt

bergochdalbanan@k103.s...