Bergodalbanan

BERGOCHDALBANAN /a star is born och trendspaning inför 2019

Det åttonde avsnittet av bergochdalbanan och det första för det nya året! Vi pratar om Bradley Coopers sångröst och Lady Gagas skådespeleri i a star is born samt gör vårt bästa för att titta in i den kristallkula som rymmer 2019s största händelser. Häng på!

Lyssna på mixcloud här:
https://www.mixcloud.com/K103/bergochdalbanan-a-star-is-born-och-2019s-t...

Ett samhälls- och kulturprogram där vi varje vecka väljer ut någon generellt eller väldigt specifikt vi reflekterat över under veckan. Det blir högt och lågt, toppar och dalar alltså som en riktig bergochdalbana. Spänn fast er och häng med på en hisnande färd!

Redaktion

Oliwer Hägglund, Elin Frisk och Daniel Estehghari.

Följ oss via RSS

Kontakt

bergochdalbanan@k103.s...