Chalmerskollen

Bostadskollen

I dagens avsnitt kommer vi diskutera våra egna erfarenheter av Göteborgs bostadskris. Allt från hemlösheten till det ständiga flyttandet och hotellboende. Kom igen det blir kul!

Chalmerskollen om drömmar och mål

"Vad vill du blir när du blir stor?”. Den frågan har väl alla fått någon gång och i tredje programmet så pratar vi om just det. Vi pratar om drömmar, mål och mindfullness, vi besökte DatE-IT för att höra vad studenter och företag hade för tankar kring ämnet och vi frågade också barn om deras framtidsutsikter.

Chalmerskollen - relationer och Tinder

När relationer nämns går det inte helt att utesluta Tinder. Lite allmänt om pubrundan kommer också att tas upp, vilken är favoritpuben och hur kan man roa sig i kön under väntan på intåg. Har ni någon go favoritpub alternativ favorittinderhistoria?

Avsnitt 1 - Prokrastinering

I vårt första avsnitt tar vi ett stadigt grepp om prokrastinering. Vad är bra prokrastinering, vad är dålig? Vilka youtube-videor är värda att slänga bort oändligt antal timmar på och hur gör en för att till slut ta sig ur det djupa “jag vet att jag måste ta tag i plugget men jag ska bara.."-träsket?

I dagens högteknologiska tekniska högskolemiljö gäller det att ha koll, stenkoll. Koll på skitvädret, evenemang, inlämningar, kampanjvaror på Willys, formler som inte står med i formelsamlingen samt vilken läsvecka en faktiskt befinner sig i.

Vi ger dig en nyanserad, mångfasetterad och en aningen skruvad bild av det seriösa och oseriösa studentlivet på Chalmers.
Med hjälp av Chalmerskollen kommer du alltid befinna dig i ditt esse, kunna hänga med i tjötet i kaffecirkeln samt alltid ha något att se fram emot varje vecka när plugget känns alltför tungt. Och annars också.

Redaktion

files/users/chalmerskollen/profile/Chamerskollen_logga6.png

Emma Olofsson, Fredrik Orstadius, Carolina Hansson, Marcus Seger och Tommy Phung.

Följ oss på Facebook

Extern länk

https://www.mixcloud.c...

Följ oss via RSS

Kontakt

chalmerskollen@k103.se