Chalmerskollen

Avsnitt 1 - Prokrastinering

I vårt första avsnitt tar vi ett stadigt grepp om prokrastinering. Vad är bra prokrastinering, vad är dålig? Vilka youtube-videor är värda att slänga bort oändligt antal timmar på och hur gör en för att till slut ta sig ur det djupa “jag vet att jag måste ta tag i plugget men jag ska bara.."-träsket?

I dagens högteknologiska tekniska högskolemiljö gäller det att ha koll, stenkoll. Koll på skitvädret, evenemang, inlämningar, kampanjvaror på Willys, formler som inte står med i formelsamlingen samt vilken läsvecka en faktiskt befinner sig i.

Vi ger dig en nyanserad, mångfasetterad och en aningen skruvad bild av det seriösa och oseriösa studentlivet på Chalmers.
Med hjälp av Chalmerskollen kommer du alltid befinna dig i ditt esse, kunna hänga med i tjötet i kaffecirkeln samt alltid ha något att se fram emot varje vecka när plugget känns alltför tungt. Och annars också.

Redaktion

files/users/chalmerskollen/profile/Chamerskollen_logga6.png

Emma Olofsson, Fredrik Orstadius, Carolina Hansson, Marcus Seger och Tommy Phung.

Följ oss på Facebook

Extern länk

https://www.mixcloud.c...

Följ oss via RSS

Kontakt

chalmerskollen@k103.se