Chalmerskollen

Chalmerskollen om drömmar och mål

"Vad vill du blir när du blir stor?”. Den frågan har väl alla fått någon gång och i tredje programmet så pratar vi om just det. Vi pratar om drömmar, mål och mindfullness, vi besökte DatE-IT för att höra vad studenter och företag hade för tankar kring ämnet och vi frågade också barn om deras framtidsutsikter.

I dagens högteknologiska tekniska högskolemiljö gäller det att ha koll, stenkoll. Koll på skitvädret, evenemang, inlämningar, kampanjvaror på Willys, formler som inte står med i formelsamlingen samt vilken läsvecka en faktiskt befinner sig i.

Vi ger dig en nyanserad, mångfasetterad och en aningen skruvad bild av det seriösa och oseriösa studentlivet på Chalmers.
Med hjälp av Chalmerskollen kommer du alltid befinna dig i ditt esse, kunna hänga med i tjötet i kaffecirkeln samt alltid ha något att se fram emot varje vecka när plugget känns alltför tungt. Och annars också.

Redaktion

files/users/chalmerskollen/profile/Chamerskollen_logga6.png

Emma Olofsson, Fredrik Orstadius, Carolina Hansson, Marcus Seger och Tommy Phung.

Följ oss på Facebook

Extern länk

https://www.mixcloud.c...

Följ oss via RSS

Kontakt

chalmerskollen@k103.se