Chalmerskollen

Chalmerskollen - relationer och Tinder

När relationer nämns går det inte helt att utesluta Tinder. Lite allmänt om pubrundan kommer också att tas upp, vilken är favoritpuben och hur kan man roa sig i kön under väntan på intåg. Har ni någon go favoritpub alternativ favorittinderhistoria?

I dagens högteknologiska tekniska högskolemiljö gäller det att ha koll, stenkoll. Koll på skitvädret, evenemang, inlämningar, kampanjvaror på Willys, formler som inte står med i formelsamlingen samt vilken läsvecka en faktiskt befinner sig i.

Vi ger dig en nyanserad, mångfasetterad och en aningen skruvad bild av det seriösa och oseriösa studentlivet på Chalmers.
Med hjälp av Chalmerskollen kommer du alltid befinna dig i ditt esse, kunna hänga med i tjötet i kaffecirkeln samt alltid ha något att se fram emot varje vecka när plugget känns alltför tungt. Och annars också.

Redaktion

files/users/chalmerskollen/profile/Chamerskollen_logga6.png

Emma Olofsson, Fredrik Orstadius, Carolina Hansson, Marcus Seger och Tommy Phung.

Följ oss på Facebook

Extern länk

https://www.mixcloud.c...

Följ oss via RSS

Kontakt

chalmerskollen@k103.se