Charlottas Örhängen

Charlottas örhängen - återkomsten!!!

Söndagen den 15 maj, kl.15 gör Göteborgs charmigaste retroradio come back!
Charlottas örhängen gästas då av Thomaz Ransmyr, artist och allvetare när det kommer till obskyr schlager.
Thomaz kommer att bjuda på en svårslagen playlist bestående av bl.a. "Skål kära vän" med en 18-årig Agnetha Fältskog, Birgitta Anderssons "Balladen om enögda Elin" och Rolf Harris "Sven Gren med tre ben". Dessutom kommer du att få höra Zarah Leanders man (och Charlottas son). Det här vill du inte missa!!!

Sorry, flash is not available.

Kommentarer

Fantastiska låtar!

Looootttaaaaa! tunakärlek!

Vad roligt - kommer det gå att höra på nätet samtidigt? Det var jätteroligt få va med :)

Charlottas örhängen är en salig blandning gamla svenska hits, schlagers och evergreens. Tänk Anita Lindblom, Zarah Leander, Siw Malmqvist, Snoddas och Lill-Babs. Texter som får dig att småle och musik som du blir bubblande lycklig av.

Redaktion

Charlotta Sundin.

Följ oss via RSS

Kontakt

charlotta@k103.se