World College Radio Day

Radiodokumentär: ”Different Languages, One Voice: College Radio Around The World”

Inför College Radio Day har det producerats en radiodokumentär kallad ”Different Languages, One Voice: College Radio Around The World”. Syftet är att den ska visa hur studentradio låter i olika delar av världen och belysa vad som gör studentradio unikt och varför det är ett så viktigt medium.

Flera länder har bidragit med material, däribland Sverige som är inledande land i dokumentären.

Dokumentären kommer att sändas av deltagande stationer och här på K103 kan ni höra den kl 21-22.

Happy College Radio Day!

Den 4 oktober firas World College Radio Day för att uppmärksamma studentradioverksamhet över hela världen och lyfta fram dess vikt som medium. Radiophonica i Italien är värdstation för det världsomspännande evenemanget vars tema denna gång är ”Hear it first on College Radio!”.

Redaktion

William Ährlund och Eva Gustavfsson.

Externa länkar

www.collegeradioday.co...player.live365.com/a29...www.facebook.com/world...www.instagram.com/worl...

Följ oss via RSS

Kontakt

crd@k103.se