World College Radio Day

Radiodokumentär: ”Different Languages, One Voice: College Radio Around The World”

Inför College Radio Day har det producerats en radiodokumentär kallad ”Different Languages, One Voice: College Radio Around The World”. Syftet är att den ska visa hur studentradio låter i olika delar av världen och belysa vad som gör studentradio unikt och varför det är ett så viktigt medium.

Flera länder har bidragit med material, däribland Sverige som är inledande land i dokumentären.

Dokumentären kommer att sändas av deltagande stationer och här på K103 kan ni höra den kl 21-22.

Happy College Radio Day!

Den 5 oktober firas World College Radio Day för att uppmärksamma studentradioverksamhet över hela världen och lyfta fram dess vikt som medium. Uniradioen i Köpenhamn är värdstation för det världsomspännande evenemanget vars tema denna gång är ”When all else fails... College radio speaks!”.

Redaktion

Oliwer Hägglund, Michaela Knutsen och Sharan Sabi.

Externa länkar

www.worldcollegeradiod...world-college-radio.ra...www.facebook.com/world...www.instagram.com/worl...

Följ oss via RSS

Kontakt

crd@k103.se