World College Radio Day

Bellaroush besöker oss i studion under CRD

Bellaroush från Göteborg släpper sitt första fullängdsalbum i höst. Musiken är en blandning av reggae, pop och elektroniska inslag. De har släppt två kortare skivor tidigare. Nu är det dags för första singeln från albumet. Bellaroush – Political Play

Den 5 oktober firas World College Radio Day för att uppmärksamma studentradioverksamhet över hela världen och lyfta fram dess vikt som medium. Uniradioen i Köpenhamn är värdstation för det världsomspännande evenemanget vars tema denna gång är ”When all else fails... College radio speaks!”.

Redaktion

Oliwer Hägglund, Michaela Knutsen och Sharan Sabi.

Externa länkar

www.worldcollegeradiod...world-college-radio.ra...www.facebook.com/world...www.instagram.com/worl...

Följ oss via RSS

Kontakt

crd@k103.se