World College Radio Day

Bellaroush besöker oss i studion under CRD

Bellaroush från Göteborg släpper sitt första fullängdsalbum i höst. Musiken är en blandning av reggae, pop och elektroniska inslag. De har släppt två kortare skivor tidigare. Nu är det dags för första singeln från albumet. Bellaroush – Political Play

Den 6 oktober firas World College Radio Day för att uppmärksamma studentradioverksamhet över hela världen och lyfta fram dess vikt som medium. K103 Göteborgs Studentradio är värdstation för det världsomspännande evenemanget vars tema denna gång är ”The end of the world as we know it”.

Redaktion

Karin Björklund, Gustav Nyqvist, Eva Gustavfsson, Olle Wikström och Oliwer Hägglund.

Externa länkar

www.worldcollegeradiod...world-college-radio.ra...www.facebook.com/world...www.instagram.com/worl...

Följ oss via RSS

Kontakt

crd@k103.se