World College Radio Day

Nu Smäller det! WORLD COLLEGE RADIO DAY

I fyra år har vi världen över firat World College Radio Day, ett internationellt radiomaraton med andra studentradiostationer runt om i världen. I 24 timmar sänder studenter från Hong Kong till Colombia tillsammans i ett enda stort event - alla för att fira studentradio.

När klockan slår 19 ikväll är det dags för K103s timme i denna episka sändning.Vill du lyssna på den internationella sändningen gör du det bäst på www.live365.com/stations/worldcollegeradioday

Men för att få fira studentradio ännu mer har K103 sitt eget maraton mellan kl 12-21 där alla program kommer gå i studenternas tecken. Vi kommer prata med bland annat Uppsala Studentradio som i år vann priset för bästa Närradio. Utöver det får vi massa gäster som Cajsa Siik och Ms Henrik mellan 15-16. Innan det har vi Bellaroush på besök i studion från kl. 14.

Vill du komma och fira med oss så väntar vi på dig med snacks och gött häng i Studenternas Hus på Götabergsgatan 17 i Göteborg.

Den 4 oktober firas World College Radio Day för att uppmärksamma studentradioverksamhet över hela världen och lyfta fram dess vikt som medium. Radiophonica i Italien är värdstation för det världsomspännande evenemanget vars tema denna gång är ”Hear it first on College Radio!”.

Redaktion

William Ährlund och Eva Gustavfsson.

Externa länkar

www.collegeradioday.co...player.live365.com/a29...www.facebook.com/world...www.instagram.com/worl...

Följ oss via RSS

Kontakt

crd@k103.se