World College Radio Day

Fira World College Radio Day med K103

Idag är det World College Radio Day! Följ delar av live-maratonsändningen här på K103 mellan 10.00 och 18.00. Hör studentradio från hela världen. 14.00-15.00 sänder K103 Göteborgs Studentradio sin timma.

Hela schemat hittar du här nedan.

https://www.facebook.com/World-College-Radio-Day-511707618921256/timelin...

Den 5 oktober firas World College Radio Day för att uppmärksamma studentradioverksamhet över hela världen och lyfta fram dess vikt som medium. Uniradioen i Köpenhamn är värdstation för det världsomspännande evenemanget vars tema denna gång är ”When all else fails... College radio speaks!”.

Redaktion

Oliwer Hägglund, Michaela Knutsen och Sharan Sabi.

Externa länkar

www.worldcollegeradiod...world-college-radio.ra...www.facebook.com/world...www.instagram.com/worl...

Följ oss via RSS

Kontakt

crd@k103.se