Den inre galaxen

Vad är en känsla?

I detta avsnittet träffar jag psykologiforskaren Stefan Winblad för att klura på vad känslor faktiskt är och varför vi har dom egentligen. Det var visst lite komplicerat så vi fick filosofera en del och äta bullar också. Ha en go helg!

Lyssna här: https://www.mixcloud.com/K103/den-inre-galaxen-avsnitt-1-vad-%C3%A4r-en-...

Den inre galaxen är en intervjupodd med gäster och experter som alla är nyfikna på hur vi människor beter oss och vad som egentligen händer i våra känsloliv och hjärnor.
Varje avsnitt kan på något sätt kopplas till vår kognition (minne, emotioner, uppmärksamhet, tänkande, problemlösning m.m). Hur uppfattar vi världen egentligen? Så det blir samtal om allt möjligt stort och smått..

Redaktion

files/users/deninregalaxen/profile/Paulina_Berlin.jpg

Paulina Witte.

Följ oss via RSS

Kontakt

deninregalaxen@k103.se