Den rörliga lyrikern

Historier som kanske gör skillnad

Rubriken till detta inlägg är samma som namnet jag valt att ge till programmet den här veckan. Även om ni inte vet om det. Den enda dikten som kommer vara i det här programmet (16/9) lägger jag i början och låter vara som ett öppnande för allt annat jag därutöver läser i programmet.

Jag kommer reflektera lite över hur det skulle bli om hela världens befolkning fick 16,3 miljoner var. Då berättar jag också varför vi skulle få det. Vi får också följa med på en audition där en monolog framförs som handlar om att inte tycka om arbetsprover. Jag kommer reflektera över hurdant idealet är i de sociala sammanhang vi lever under, med en aldrig tidigare framförd monolog som heter "Den perfekta kvinnan".
För den som är intresserad av matematik kommer det här programmet vara delvis intressant, då jag vidare kommer läsa en sorts reflektion om huruvida tio och en halv kilometer är lika mycket som en och en halv mil eller ej. Något man ej heller bör missa är novellen "Med får i ekvationen".

Redaktion

Erica Törnqvist.

Sändningstider

Fredagar 15:00 - 15:30

Lördagar 15:00 - 15:30

Följ oss via RSS

Kontakt

erica.tornqvist@gmail....