Den rörliga lyrikern

Bob Dylan och några tankar kring sannolikhet

Precis innan jag tar sista dikten för veckans program tar jag upp att jag tänkt lite på sannolikhet. Det är inte så att jag kopplar ihop begreppet "sannolikhet" med Bob Dylan, men av någon anledning blir jag bara tvungen att ta upp det innan jag låter det hänga i luften. Ur vilka perspektiv kan man se Tage Danielssons monolog "Om sannolikhet", i den tid vi lever idag? Den frågan finner sina svar när jag framför min reflektion. Annars kommer det bara handla om Bob Dylan - jag kommer läsa tre dikter som är inspirerade av årets nobelpristagare i litteratur. Lyssna gärna!

Redaktion

Erica Törnqvist.

Sändningstider

Fredagar 15:00 - 15:30

Följ oss via RSS

Kontakt

denrorligalyrikern@k10...

Kommande program

Fredag 20 okt 15:00

Den Rörliga Lyrikern 20171020

Välkommen att lyssna på veckans program där jag kommer läsa lite äldre texter ur egen byrålåda. Det blir både dikter, någon enstaka monolog och berättelse.