Den rörliga lyrikern

Diktläsning 9 december

Det händer någonting utanför studion medan jag står och spelar in. Ett svepande, högt ljud får mig att resa mig från stolen jag sitter på bakom mikrofonen och gå till fönstret. Annars är det som vanligt. Jag läser dikter även i denna fredags program. Men det är något som inte är helt i vanlig ordning, också i diktläsandet. Det är i en annan ordning, och det går bra ändå. Lyssna den 9 eller 10 december så får du reda på i vilken ordning jag läser dikterna ;)

Dessutom ger jag uttryck för mina tankar kring julen, tänk om denna högtid hade skapats av butikskedjorna för att få folk att shoppa mer? Och är det så egentligen? Nej, och det säger jag också i programmet. Lyssna så får du höra!

Redaktion

Erica Törnqvist.

Sändningstider

Fredagar 15:00 - 15:30

Lördagar 15:00 - 15:30

Följ oss via RSS

Kontakt

erica.tornqvist@gmail....