DISKO KAPUTT

Aron Mikael Sik på DISKO KAPUTT

Aron Mikael Sik är tredje gästen av DISKO KAPUTT, och som en beskrivning av hans kaputta musikalisk urval borde räcka anekdoten att jag spelade en gång med honom tillsammans på en fest där han blandade den tvivelaktiga Rod Stewart med finaste garage house från New Jersey och riktigt fräsch new jack swing med "Sarah" från Mauro Scocco. Dessutom har han också en faiblesse för galna 80-talet pop från Österrike (och jag lovar att jag inte har något att göra med det, han visste om Austropop redan innan vi hade träffat oss - så kaputt är hans musik!).

Han är en dj full av riktig goda överraskningar, en expert för 'soulful' house och Hüsker Dü och en legendarisk pratkvarn från Majorna. Jag ser jätte mycket fram emot att ha en kanon fredagkväll med honom i studion.

______________________________ ____

DISKO KAPUTT
Fre_19-20

www.k103.se
https://soundcloud.com/disko-kaputt
____ ______________________________

Gothenburg based podcast about the people's love for kaputt music. Representing the local underground sound since 2014. Produced by Klaus Buchholz alias DJ Satan Ibrahimomix.

Redaktion

files/users/diskokaputt/profile/Portrat_Spass_02.jpg

Klaus Buchholz a.k.a. DJ SATAN IBRAHIMOMIX.

Externa länkar

soundcloud.com/disko-k...www.instagram.com/disk...www.facebook.com/group...

Följ oss via RSS

Kontakt

diskokaputt@k103.se